Politica Confidentialitate

T5.ro nu isi asuma rasponsabilitatea in cazul incalcarii drepturilor de autor si/sau a drepturilor conexe de catre unul sau mai multi utilizatori inscrisi in bazele de date online ale http://www.t5.ro.

Aderarea la T5.ro

Pentru a va inscrie in clasamentul www.T5.ro este necesara acordarea de drepturi de citire a statisticilor de trafic de pe contul dvs. Google Analytics. Prin inscrierea pe T5.ro va declarati de acord cu preluarea statisticilor si publicarea lor in clasamentul general.

Unicii proprietari ai informatiilor colectate de T5.ro referitoare la website-urile dvs. ramaneti dvs. Datele colectate pot fi folosite oricum doriti. Evolutica SRL isi rezerva dreptul de a utiliza informatiile doar in efectuarea de cercetari (statistici comparative, analize, sinteze etc.).

In cazul in care doriti excluderea din T5.ro, ne puteti opri accesul la drepturile de citire statistici de pe Google Analytics.

I. Informatii personale

I.1. Colectare

Informatii de tipul: nume complet, adresa de e-mail, etc sunt colectate de catre T5.ro si nu vor fi transmise altor terti decat la solicitarea explicita a utilizatorului.

Informatii de tipul: adresa IP, program de navigare Web utilizat, numele domeniului referent, orele de acces si durata totala a prezentei in cadrul locatiei Web http://www.T5.ro sunt inregistrate in mod automat in bazele de date si sunt utilizate pentru imbunatatirea serviciilor furnizate de T5.ro, fara afisare catre o terta persoana fizica sau juridica, exceptand personalul Evolutica S.R.L. Astfel de informatii nu sunt utilizate in scop publicitar.

I.2. Utilizare

T5.ro utilizeaza informatiile descrise in cadrul alineatului I.1. pentru:

  • imbunatatirea serviciilor oferite vizitatorilor si utilizatorilor T5.ro;
  • structurarea domeniului Web alocat proiectului T5.ro;
  • realizarea de statistici online periodice.

Informatiile personale cuprinse in cadrul T5.ro pot fi dezvaluite catre reprezentanti ai organelor legislative romanesti in cazul in care: se solicita astfel de date in vederea aplicarii de dispozitii legale sau hotariri ale instantelor judecatoresti, personalul T5.ro este instiintat sau se autosesizeaza asupra incalcarii drepturilor de autor in vigoare si/sau se necesita protejarea drepturilor in proprietatea SC EVOLUTICA SRL.

II. Valabilitatea Notei de Confidentialitate pentru domeniul Web T5.ro

Prezenta Nota de Confidentialitate are o perioada de valabilitate nedeterminata.

III. Informatii suplimentare

Informatii suplimentare despre Nota de Confidentialitate acordata utilizatorilor si vizitatorilor domeniul Web T5.ro pot fi obtinute prin intermediul adreselor afisate in cadrul sectiunii contact.