Termeni si Conditii

1. Acceptarea Termenilor

Pentru a putea utiliza serviciile puse la dispozitie de T5.ro, trebuie mai intai sa acceptati Termenii. Acceptarea Termenilor se poate face astfel:

 1. fie prin selectarea optiunii de acceptare sau agreere a Termenilor, atunci cand aceasta va este pusa la dispozitie in timpul procesului de inscriere pe site-ul T5.ro
 2. fie prin utilizarea efectiva a serviciilor/beneficiilor eferite de T5.ro (este cazul vizitatorilor care nu trec prin procesul de inscriere in care sa-si afirme acordul efectiv). In acest caz, dvs. va dati acordul ca T5.ro sa considere utilizarea de catre dvs. a Serviciilor ca o acceptare a Termenilor, incepand cu momentul respectiv.

2. Furnizarea Serviciilor T5.ro

T5.ro este intr-o continua evolutie pentru a putea oferi cele mai bune servicii utilizatorilor sai. Va dati acordul ca forma si natura Serviciilor care va sunt oferite pe acest site se pot schimba din cand in cand, fara nicio notificare prealabila. De asemenea, acceptati ca in cadrul acestui proces de dezvoltare, T5.ro poate intrerupe (permanent sau temporar) furnizarea Serviciilor (sau a unor optiuni din cadrul Serviciilor) fara o notificare prealabila.

3. Utilizarea Serviciilor de catre dvs.

Pentru a avea acces la anumite Servicii, vi s-ar putea cere cateva date despre dvs (cum ar fi adresa de email necesara in procesul de inscriere). Garantati ca informatiile pe care le furnizati sunt corecte si actuale.

Sunteti de acord sa utilizati T5.ro fara a altera/modifica continutul acestui acestui site (cu exceptia, fireste, a datelor aflate in contul dvs).

Sunteti de acord sa utilizati Serviciile puse la dispozitie de T5.ro doar in limitele prevazute de Termeni si de legislatia in vigoare.

Sunteti de acord sa nu utilizati Serviciile in orice maniera care ar putea aduce prejudicii site-ului T5.ro.

Sunteti de acord ca sunteti singurul responsabil (iar T5.ro nu are nici o responsabilitate fata de dvs. sau fata de terti) in cazul in care va incalcati obligatiile. prevazute in Termeni si pentru orice consecinte care pot aparea in urma unei asemenea incalcari.

4. Drepturi de autor

Toate drepturile cu privire la acest site apartin SC Evolutica SRL.

Sunteti de acord cu neutilizarea continutului site-ului T5.ro in scopuri comerciale, intrucat toate drepturile cu privire la acest site apartin SC Evolutica SRL.

T5.ro este dedicat webmasterilor din Romania care isi doresc o alternativa gratuita la sistemele de monitorizare si clasificare deja existente. Sistemul are la baza Google Analytics si ofera statistici, analize, comparatii intr-un clasament unitar de trafic.

Prin inscrierea de site-uri in T5.ro va declarati de acord ca detineti drepturile sau consimtamantul de a inscrie site-urile respective in clasament.

T5.ro isi rezerva dreptul de a bana pe utilizatorii responsabili de incalcarea Termenilor.

5. Securitatea parolelor si a contului dvs.

Securitatea parolelor si a contului dvs. poate fi protejata atata vreme cat va declarati de acord si confirmati ca sunteti responsabil sa pastrati confidentialitatea parolelor asociate contului inregistrat pe T5.ro, dvs. fiind singura persoana responsabila de ceea ce se intampla in contul dvs.

6. Confidentialitatea si informatiile dvs. personale

Pentru informatii cu privire la confidentialitatea informatiilor personale, va rugam accesati http://t5.ro/confidentialitate/ unde va va fi explicat cum sunt protejate datele personale colectate.

Va dati acordul pentru citirea urmatoarelor date din statisticile contului dvs. de Google Analytics:

 • vizitatori unici
 • vizite
 • afisari
 • numar vizite noi
 • timp petrecut pe site
 • nr. intrari
 • nr. iesiri
 • bounce (nr. iesiri de la prima afisare)
 • tara
 • domeniul de afisare a codului GA

Sunteti de acord cu utilizarea datelor privind confidentialitatea.

7. Incetarea relatiei dvs. cu T5.ro

Termenii sunt in vigoare pana in momentul in care dvs. sau echipa T5.ro doreste incheierea colaborarii. Daca dvs. doriti acest lucru, exista doua posibilitati:

 1. trimiterea unei notificari catre echipa T5.ro
 2. inchiderea contului deschis in vederea beneficierii de Serviciile oferite de acest site.

T5.ro poate rezilia colaborarea in cazul in care:

 • constata incalcarea Termenilor;
 • este solicitat prin lege sa faca acest lucru;
 • nu mai considera viabila oferirea de servicii catre dvs.;

8. Excluderea de Garantii

T5.ro nu va poate garanta ca:

 • serviciile oferite va vor satisface pe deplin cerintele;
 • serviciile nu vor avea discontinuitati in furnizare (datorate unor eventuale erori de orice fel);
 • orice informatie obtinuta de dvs. in timpul utilizarii Serviciilor va fi demna de incredere sau adevarata;
 • va fi remediata orice defectiune aparuta in softul oricarei dintre aplicatii;

Nici un fel de alte conditii, garantii sau orice alti termeni (inclusiv orice termeni impliciti cu privire la calitatea, compatibilitatea satisfacatoare in conformitate cu descrierea) nu se vor aplica Serviciilor, cu exceptia celor prevazute in mod expres in Termeni.

9. Limitarea Raspunderii

T5.ro nu va raspunzator fata de dvs. pentru:

 • orice pierdere indirecta sau pe cale de consecinta pe care o puteti suferi. Acestea includ orice pierderi de profit (indiferent daca sunt suferite direct sau indirect), orice pierdere de patrimoniu sau privind reputatia firmei sau orice pierdere de date suferita de dvs.;
 • orice pierdere sau prejudiciu suportat de dvs. ca urmare a:
  1. increderii complete pe care ati acordat-o anunturilor publicitare de pe site;
  2. modificarilor aduse Serviciilor oferite (insotitite sau nu de oprirea temporara a furnizarii lor)
  3. oricarei erori pe care o poate manifesta softul
  4. nerespectarii obligatiei de a furniza informatii corecte in cont
  5. nerespectarii obligatiei dvs. de a pastra confidentialitatea parolei si a datelor din cont;

10. Alte continuturi

T5.ro poate contine linkuri catre alte website-uri asupra carora nu detine control. Confirmati si acceptati ca T5.ro nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri si resurse externe.

Confirmati si acceptati faptul ca T5.ro nu este responsabil pentru nici o pierdere sau nici un prejudiciu pe care il puteti suferi ca rezultat al disponibilitatii acestor site-uri sau resurse externe, sau ca rezultat al increderii acordate de dvs. cu privire la caracterul complet, acuratetea sau existenta unor anunturi publicitare, produse sau a altor materiale de pe aceste website-uri sau resurse, ori disponibile pe acestea.